PLATSBYGGDA KÖK

Möllans Verkstäder ritar och tillverkar handbyggda sekelskifteskök, 20- talskök och funkiskök. Allt tillverkas för hand, i massivt trä och med traditionsenliga metoder. Köken har enkla och vackra lösningar med hög funktion. Ett välritat och hantverksmässigt byggt kök klarar flera renoveringar, vilket gör det till en långsiktigt hållbar lösning. Vi tillverkar alla våra kök i vårt snickeri här i Malmö.

För att möta de krav som ställs på en köksmiljö idag är givetvis våra snickerier anpassade för moderna vitvaror. Våra trälådor glider på dämpade fullutdragsbeslag. Arbetshöjden är modern.

Vi ser våra köksprojekt som ett samarbete mellan våra kunder och oss snickare/köksplanerare. Vi har många års erfarenhet av att rita och tillverka dessa kök. Vår främsta roll är inte som säljare utan rådgivare för att skapa/återskapa en arkitektonisk kvalité i ditt hus eller lägenhet. Det tar tid att rita ett bra kök, det tar tid att tillverka ett handbyggt kök. Vi hoppas att detta är något våra kunder uppskattar.

Om ni istället söker en enklare lösning är ni välkommen in på sidan med våra modulsystem www.funkiskok.se

Två platsbyggda kök, handbyggt av Möllansverkstäder